Chleb foremka Pieczywo wypiekane tradycyjną metodą na naturalnym kwasie.
Chleb foremka Pieczywo wypiekane tradycyjną metodą na naturalnym kwasie.
Chleb huzar Pieczywo o wysokich wartościach dietetycznych oraz zdrowotnych, wypiekane metodą tradycyjną z mąki żytniej wzbogaconej dodatkiem ziaren. Zalety to połączenie wyśmienitego smaku i długiej świeżości, chrupiąca skórka w połączeniu z optymalną porowatością miękiszu.
Chleb huzar Pieczywo o wysokich wartościach dietetycznych oraz zdrowotnych, wypiekane metodą tradycyjną z mąki żytniej wzbogaconej dodatkiem ziaren. Zalety to połączenie wyśmienitego smaku i długiej świeżości, chrupiąca skórka w połączeniu z optymalną porowatością miękiszu.
Chleb wójt Pieczywo pszenne o wyraźnej nucie smakowej, charakterystyczny miękisz jest idealnym rozwiązaniem na kanapkę. Połączenie słodów oraz aromatu czarnuszki zapewnia niepowtarzalne walory smakowe.
Chleb wójt Pieczywo pszenne o wyraźnej nucie smakowej, charakterystyczny miękisz jest idealnym rozwiązaniem na kanapkę. Połączenie słodów oraz aromatu czarnuszki zapewnia niepowtarzalne walory smakowe.
Chleb razowy
Chleb na mące Pieczywo wypiekane tradycyjną metodą na naturalnym kwasie.
Chleb na mące Pieczywo wypiekane tradycyjną metodą na naturalnym kwasie.
Chleb z olejowym spodem Pieczywo wypiekane tradycyjną metodą na naturalnym kwasie.
Chleb z olejowym spodem Pieczywo wypiekane tradycyjną metodą na naturalnym kwasie.
Chleb żytni Chleb żytni to samo zdrowie, wypiekany jest z mąki żytniej z dodatkiem ziarenek słonecznika i siemia lnianego. Szczególnie polecany jest tym, którzy dbają o zdrowie i szczupłą sylwetkę. Atuty: wysoka zawartość błonnika, obecność witamin z grupy B i E.
Chleb żytni Chleb żytni to samo zdrowie, wypiekany jest z mąki żytniej z dodatkiem ziarenek słonecznika i siemia lnianego. Szczególnie polecany jest tym, którzy dbają o zdrowie i szczupłą sylwetkę. Atuty: wysoka zawartość błonnika, obecność witamin z grupy B i E.